Skytten

Pressklipp

Skytten Skytten

”Rapp thriller med många infallsvinklar! Det märks att Jonas Moström är läkare. Hans beskrivning av sjukhusmiljön är synnerligen verklighetstrogen och detaljrik, men framför allt är han en lysande berättare, som på ett trovärdigt sätt kan göra en osannolik berättelse sannolik. Han har än en gång skrivit en topproman.”
Mats Garme, Ölandsbladet

"Då är det med befrielse jag läser Jonas Moströms nya "Skytten." Deckarna med psykiatrikern Nathalie Svensson och kommissarie Johan Axberg är hederlig välberättad spänningslitteratur med avstamp i nutiden. ”Skytten” är sjätte boken så de känns som gamla bekanta."
Björn Stenberg, Upsala Nya Tidning.

 

Spänningen behåller sitt grepp till slutet!
Britt Jakobsson, Länstidningen, Jämtland.

 

Handlingen rullar på i ett högt tempo. Moström lyckas alltid skickligt dölja vem som är den skyldige tills sista sidorna är lästa. Det är anledningen till att böckerna blir bladvändare och sträcklästa. Karaktärerna har blivit mina vänner och dem vill jag fortsätta följa. Vet att han redan skriver på nästa bok och jag kommer garanterat att läsa den när den kommer.
MONICA GULLMAN, SVENSKA DECKARFESTIVALEN.

 

– En av de tätaste, mest dramatiska och överraskande deckare Jonas Moström har skrivit. Redan på sidan två börjar händelserna virvla så snabbt att boken blir omöjlig att släppa.
Susanne Holmlund, Sundsvalls Tidning.

 

Han har gjort det igen! Nu har jag läst Jonas Moströms bok Skytten och har haft några spännande dagar med ett effektivt detektivarbete i Uppsala. Jag ser som vanligt fram emot att få fortsätta följa det här paret i deras arbete för det svenska rättssamhället.
Basilicablogg.se