Stryparen

Pressklipp

Stryparen Stryparen

”Överraskande tät sjukhusspänning. Mot slutet blir det rappt och spännande, och en växande psykologisk täthet genom närheten till mördaren och de många förklarande dörrar som måste öppnas. Upplösningen blir ovanligt överraskande.”
Lasse Hallberg, SundsvallsTidning

"Jonas Moström är en underhållande berättare. De återkommande karaktärerna, det här är Moströms sjunde roman med polisen Johan Axberg och läkaren Erik Jensen i centrum, är levande och intressanta."
Dagbladet, Sundsvall

”Hans deckare är nervpirrande spännande” 
Caroline Engvall i Metro
 
"Författaren bygger upp en intrikat historia ... Sundsvall kan vara en riktigt spännande stad."
Femina
"Boken är, liksom de tidigare sex i serien, både välskriven och spännnade. Moström är läkare vilket vilket gör att sjukhusmiljöerna beskrivs på ett trovärdigt och initierat sätt.... Liksom i hans tidigare böcker lyckas han överraska läsaren med en oväntad vändning i slutet. Jag ser fram mot fortsättningen på serien."
Östersunds Posten

"Miljön är övertygande tecknad och det isolerade sjukhuset utgör en idealisk scen för den pusseldeckare som nu rullas ut i ett virrvarr av rum, avdelningar och korridorer"
Johan Odén, BTJ
 
"Jag gillar Jonas Moströms sätt att skriva … Stryparen är läsvärd, ta med den i hängmattan i sommar och få några timmars njutning i solen.."
Anita Näsberg, Länstidningen, Jämtland
 
Jag har läst alla tidigare sex böcker och tycker att de är mycket bra.

Den här sjunde boken var precis lika bra som dem sex tidigare. Jag gillar Jonas Moströms sätt att skriva, och jag tycker om huvudpersonernas karaktärer, och även övriga medverkandes karaktärer, i boken. Intressant är det också när det mesta rör sig runt sjukhus och sjukvård.

Så jag kan verkligen rekommendera alla hans böcker till dem som gillar svenska deckare.”

Bims blogg www.bimsblogg.com

 
"Den sjunde boken i serien om Axberg och Jensen är som vanligt välskriven och spännande. Som vanligt är personteckningen mycket bra, och jag tycker om att man får följa hur huvudpersonerna utvecklas från bok till bok… Jag kommer att fortsätta läsa Moström med stor behållning! ”
www.lasaochlyssna.wordpress.com