Storsjöodjuret

Pressklipp

Evig Eld Storsjöodjuret

"Det är riktigt spännande och frågan om vem som är den skyldige får ett oväntat svar."
Värnamo Nyheter.

 
 
"... så spännande att det inte går att lägga ifrån sig boken ... detta är en av hans bästa böcker.

Länstidningen, LT, Östersund


"... en sträckläsningsdeckare av bästa format... Förmodligen är Jonas Moström redan på gång med sin nästa bok. Jag börjar redan nu att längta. Det är som när en rockartist har släppt en ny och bra skiva. Efter ett tag infinner sig tomheten och längtan till mer av den goda varan...."
Örnskiöldsviks Allehanda.


"Jag läser boken med förtjusning. Det sägs att vi behöver deckare och thrillers för att urmänniskan inom oss ska få sina adrenalinkickar, och det ligger något i det.Storsjöodjuret i Jämtland är gångna tiders adrenalinkick. Jonas Moström har skrivit en riktigt intressant deckarhistoria. I slutet, som till en del överraskar, knyts trådarna snyggt ihop."
LitteraturMagazinet.


"Det blir nerv och spänning i Storsjöodjuret, framförallt när alla sidospår börjar haverera och det blir en kamp mot klockan för att undvika fler offer."
Sundsvalls Tidning.


"Som vanligt är Moströms böcker välskrivna och lättlästa. Historien är finurligt sammanvävd och upplösningen inte den givna."
Östersundsposten.


"Med pulsen på dagens samhälle har Moström knåpat ihop en bra och spännande bok, där karaktärerna känns rimliga, både i yrkes- och hemmaliv."

Kristianstadbladet