Rymd utan stjärnor

Pressklipp

Rymd utan stjärnor

Rymd utan stjärnor
”... Jag skrev i min recension av den första boken, Dödens pendel som kom 2004, att jag sträckläste och hade svårt att lägga ifrån mig boken. Samma sak gäller den här boken, jag var bara tvungen att få veta upplösningen innan jag överraskad kunde lägga den ifrån mig. Läs den.”
Anita Näsberg, Länstidningen, Östersund.
 
”Rymd utan stjärnor” är utan tvekan Jonas Moströms klart bästa bok. Dialogerna är klockrena, brotten – morden, är realistiska och personteckningarna suveräna med de två huvudpersonerna, polisen Johan Axberg och läkaren Erik Jensen, på pricken beskrivna som män som borde veta men inte förstått det goda samspelet mellan könen. Berättelsens tre kvinnliga huvudpersoner är skildrade så att boken mycket väl skulle kunna användas i undervisning om genusvetenskap. ”Rymd utan stjärnor” är en kriminalroman med mycket stort läsvärde och jag ser med spänning fram mot Jonas Molströms nästa bok."
Hans Lingblom, Östersunds Posten.
 
"Historien är flyhänt berättad och personerna skildras på ett rimligt och trovärdigt sätt..." "...det finns en överraskning i slutet som förhöjer spänningen. En klart läsvärd kriminalroman utan spektakulära våldsinslag."
Gustaf Rothelius, BTJ 09115384
 
"Jonas Moström blir bara bättre, och hans persongalleri allt intressantare. Han skriver insiktsfullt om män och deras syn på relationer, vilket ger ett bra plus till intrigen."
Lauramagasin