Hjärtats Mörker

Pressklipp

Hjärtats Mörker Hjärtats Mörker
"En styrka med Jonas Moström är den rappa och välflytande dialogen. Intrigen är smart och som läsare sitter man i spänning tills man får svaret på berättelsen".
Dagbladet
 
”En deckare som bara måste läsas... Jag sträckläste, hade väldigt svårt att lägga ifrån mig boken inan jag visste att mördaren var fast. Boken kommer att bli en storsäljare, det är jag övertygad om.”
Länstidningen Östersund
 
"En otroligt läskig och gastkramade historia. Skickligt vävs stickspåren samma och kulminerar i en dramatisk avslutning. Imponerande är också kullkastandet av våra fördomar"
Smålänningen
 
"Jonas Moström skriver i samma klass som Camilla Läckberg"
Nerikes Allehanda
 
"En spännande och oväntad berättelse - som alltid är det svårt att lägga ifrån sig en bok av Moström"
Östersundsposten
 
Han lyckas bra, både med personteckningen och med händelseförlopp hemma hos familjerna, i polishuset och på lasarettet. Framför allt ger han trovärdighet åt mörkret i både mördares, otrognas och bedragnas hjärtan, när han föreställer sig hur den som gör galna saker rättfärdigar sina handlingar i ett tyst resonemang med samvetet ... Jag läser gärna nästa bok också."
Sundsvalls Tidning
 
”Påfallande välskriven spänningsroman… En trovärdig och initierad skildring av polisarbetet… intrigen är välfunnen… Jag läser gärna fler böcker om kommissarie Johan Axberg och hans kollegor vid polisen i Sundsvall.”
Bibliotekstjänst, BTJ
 
"Rejält spännande och tänkvärd...Det här är Jonas Moströms bästa deckare"
Skånska Dagbladet