Himlen är alltid högre

Pressklipp

Himlen är alltid högre

Himlen är alltid högre

"En riktig bladvändare"
Skaraborgs Allehanda

 

"Moström är en habil berättare"
UNT, Upsala Nya Tidning

 

"En spännande bok med en ondskefull historia som får ett ovanligt slut."
Anita Näsberg, LTZ

 

"Slutet av boken har en verklig twist - här kryper det hela så nära Nathalie att man själv känner hennes chock och utsatthet i hjärtat. Porträttet av henne är en annan stor behållning: den nya rollen som varannaveckasmamma, vardagen som ska gå ihop, en hotande vårdnadstvist, en drickande mor - och nu det förflutna som nästan driver henne över det uthärdligas gräns. Nathalie är vilsen i tillvaron och det gör henne sympatisk." " .. Jag vill läsa hans böcker flera gånger och bara vistas i dem... "
Susanne Holmlund, Sundsvalls Tidning

 

"Nathalie Svensson är psykiatriker och medlem i rikskriminalens gärningsmannaprofi lgrupp. Hon är nyseparerad från sin man Håkan, har gemensam vårdnad om de två barnen Gabriel och Tea, har även skaffat sig en övernattningslägenhet där hon kan leva ett annat liv än det som mamma i Uppsala.

För tio år sedan sällskapade hon med Adam, som var en grävande journalist, han blev mördad och fallet fick aldrig någon lösning. Nu när hon är skild så träffar hon olika män. En dag får hon ett sms från Rickard Ekengård, som hon är tillfälligt bekant med, han vill ses igen och de bestämmer träff. När hon kommer fram blir även han brutalt mördad på samma sätt om Adam, skjuten vid en fontän. Nathalie blir indragen i en otäck historia och hon anar att det finns ett samband mellan de två morden.

Det här är den första boken i serien om Nathalie Svensson, den är spännande, en riktig bladvändare. "
Yvonne Keymer, Skaraborgs Allehanda